Aplikacije

 

Garmin ActiveCaptain

Garmin ActiveCaptain
Sveobuhvatna aplikacija za povezivanje podataka o plovidbi

  Preuzmite aplikaciju:

  • OneChart™ omogućuje pristup svim grafikonima i kartama i njihovu nadogradnju putem mobilnog uređaja, kao i kupnju novih karata koje možete koristiti na ploteru
  • Povežite se s drugim nautičarima u ActiveCaptain zajednici kako biste primali najnovije informacije o marinama i ostalim točkama interesa
  • Izradite, spremite i prenesite rute i točke s aplikacije na ploter bez ijednog pritiska gumba1
  • Jednostavno prenesite i preuzmite najnoviji Garmin Quickdraw™ Contours sadržaj iz zajednice bez ijednog pritiska gumba1

Besplatna sveobuhvatna mobilna aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam da upravljate svojim nautičkim doživljajem s gotovo bilo kojeg mjesta. Ona stvara jednostavnu, ali snažnu vezu između vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja i plotera, grafikona, karata i zajednice.

Pristupite grafikonima i kartama s bilo kojeg mjesta

Bilo da ste na vodi ili kod kuće planirate svoje sljedeće putovanje, uz ugrađenu funkciju OneChart sve su vam karte nadohvat ruke. Nakon što preuzmete aplikaciju ActiveCaptain i sinkronizirate je sa svojim ploterom,, možete u bilo kojem trenutku pristupiti svojim kartama i grafikonima te ih nadograditi putem mobilnog telefona. U izlogu aplikacije OneChart možete čak kupiti nove karte i grafikone te ih zatim prikazati na svom ploteru.

Ostanite povezani

Aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam da ostanete povezani sa svijetom, ali samo onda kada to želite. Možete uključiti pametne obavijesti kako biste na zaslonu plotera vidjeli obavijesti o pozivima, porukama itd. dok je vaš telefon spremljen na sigurnom i suhom mjestu.

ActiveCaptain zajednica

Kada želite saznati više o marinama i drugim točkama interesa u području, vjerojatno se obraćate drugim nautičarima. Sada se možete povezati s članovima ActiveCaptain zajednice kako biste dobili najnovije informacije gdje god se nalazili.

Mobilna Quickdraw zajednica

Softver Quickdraw Contours omogućuje jednostavnu izradu vlastitih HD karata s konturama od 30 cm (1 stope). Quickdraw Contours zajednica omogućuje jednostavan prijenos i dijeljenje Quickdraw Contours kartografskih podataka s drugim nautičarima. Možete i preuzeti najnovije sadržaje zajednice bez ijednog pritiska gumba1.

Jednostavna sinkronizacija

U aplikaciji možete jednostavno isplanirati putovanje ili isprobati ribolov na jezeru, a aplikacija ActiveCaptain automatski se sinkronizira s vašim ploterom. Sve označene točke i rute lako se prenose između plotera i aplikacije pa im možete pristupiti s bilo kojeg mjesta.

Nadogradnje iz aplikacije

Nakon uparivanja plotera s aplikacijom nećete morati brinuti o tome jeste li na plovilo ponijeli SD™ karticu i jeste li je ponijeli sa sobom pri odlasku. Zahvaljujući bežičnoj vezi, ploter će primati obavijesti i nadogradnje izravno iz aplikacije.

Upravljajte ploterom

Ne želite u svakom trenutku stajati na zapovjednom mostu i upravljati ploterom. Aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam pregled plotera i upravljanje njime s pametnog telefona ili tableta.

1 Prijenos bez pritiskanja gumba moguć je samo na GPSMAP ploterima

ActiveCaptain

 
  Sve aplikacije